Turneringsinformation

Vi vill tacka er för att ni deltar i Nordic Cup. För att se till att evenemanget fortsätter att vara en rolig och trygg plats för alla involverade parter, vill vi påminna er om vissa viktiga riktlinjer som vi ber alla att följa.

  1. Rullande tid: För att hålla schemat så smidigt som möjligt ber vi alla lag att respektera tiden för era matcher. Det betyder att när en match är klar kommer nästa match omedelbart att börja. Vi uppskattar er förståelse och samarbete för att hålla det rullande tidsschemat.
  2. Inga föräldrar eller barn på plan: För att skapa en säker och fokuserad miljö för spelarna under matcherna, vänligen respektera vår policy om att föräldrar och åskådare inte ska befinna sig på planen. Vi uppskattar er förståelse och stöd i att hålla planen fri från föräldrar under matchtiden.
  3. Tacka varandra och avsluta matcherna: Efter varje match uppmanar vi både lagen att tacka varandra för matchen och att lämna planen omedelbart. Detta hjälper till att hålla flytet i evenemanget och ge plats för nästa match.
  4. Ankomst i förväg: För att underlätta för en smidig matchdag, vänligen se till att era lag är på angiven plats och redo att spela före schemalagd matchtid.

Vi vill dela med oss av några ytterligare regler och riktlinjer för att säkerställa en rättvis och smidig turnering.

  1. Speltid: Varje match kommer att bestå av 25 minuters rullande tid. För att hålla en jämn matchtid och för att möjliggöra att flera matcher kan spelas under evenemanget, vänligen respektera denna speltidsram.
  2. Rangordning vid lika antal poäng: I händelse av lika antal poäng mellan lag i tabellen kommer följande faktorer att användas för att rangordna lagen: a. Målskillnad. b. Antal gjorda mål. c. Antal insläppta mål.
  3. Oavgjort resultat i Finalen: Vid oavgjort resultat kommer matchen att gå direkt till straffläggning. Straffläggningen består av bäst av tre straffar. Vid fortsatt oavgjort resultat efter detta kommer straffläggningen att fortsätta i sudden death-format tills en vinnare kan utses.
  4. Överåriga: I regel tillåts inte överåriga i trupperna. För att ha med överåriga i truppen behöver man ansöka om dispens. Skicka underlag om bakgrund till förfrågan för att ha med överåriga till: Kontakta@youacademy.se innan turneringen startar.

Vi uppmanar alla lag att vara väl förberedda och följa reglerna för att underlätta en smidig och rättvis turnering. Tack för er medverkan och förståelse för dessa bestämmelser.

Vi ser fram emot en fantastisk och spännande turnering!

Med vänliga hälsningar,

Teamet Nordic Cup